Tack till vår nya sponsor

Posted by admin - mars 6th, 2023

Vi jobbar för fullt för att nästa års utställning ska kunna gå av stapeln och en viktig faktor som gör det möjligt för oss att hålla utställningen levande är det stöd vi får från det lokala näringslivet.

Vi är därför mycket glada över att Trädfällning Skåne har gått in som guldsponsor inför nästa års utställning.

För alla som vill ha offerter på trädfällning och andra tjänster relaterade till träd som exempelvis stubbfräsning så kan vi varmt rekommendera att ni kollar in vår nya sponsor. De är oerhört proffsiga och gör ett strålande jobb med att fälla träd men också gällande sådana saker som stubbfräsning och bortforsling.

Att ha träd som vuxit sig för stora eller som stjäl massor av sol i trädgården är två saker som man kan störa sig på och då kan det vara väldigt skönt att kontakta en trädgårdsfirma och få hjälp att ta bort trädet samt se till att det blir snyggt och prydligt där trädet har stått. Genom att kontakta Trädfällning Skåne så kan ni som kunder enkelt få denna hjälpen!

Vi kommer att presentera fler sponsorer här på vår hemsida ju närmare utställningen vi kommer och vi behöver samtidigt bli ännu fler som sponsrar och jobba med detta för att kunna växa! Ju fler vi är desto roligare blir det!

Är du intresserad av att vara med och hjälpa till med vår nästa utställning?

Eller driver du ett företag i Malmö eller i Skåne och vill vara med och sponsra vårt arbete?

Tveka inte att höra av dig till oss redan idag så kan vi prata ihop oss och komma fram till ett härligt samarbete.

Gällande utställningen så fortskrider arbetet i skön takt. Vi har långt gångna planer på spännande saker som vi skulle vilja göra men exakt vad håller vi oss själva tills vi har klart med vad vi ska göra.

Fortsätt följa oss här så ses vi förhoppningsvis snart!

Leave a Reply

Blog Home