Städfirma Malmö

Posted by admin - mars 13th, 2023

I detta inlägg så kommer vi att vilja berätta om vårt nya samarbete med en Städfirma i Malmö. Vi har under lång tid velat städa våra företagslokaler och utställningar och har alltid haft problem med att hitta rätt städfirma i Malmö. För ett par veckor sedan hittade vi äntligen rätt. *puh*

Så här började allting,

Vi googlade Städfirma Malmö och sedan kom vi in på en hemsida som heter Städfirmamalmo.se och därifrån kunde vi få offerter på en städfirma som kunde städa våra lokaler.

Innan första städningen så fick vi en chans att sätta en struktur för hur städningen skulle gå till, vilket var nyckeln till att det blev så bra som det blev! 

Varför ska man googla Städfirma Malmö?

Det är ett superbra tips att googla Städfirma Malmö för det gav oss en chans att få flera offerter från olika företag och på så sätt kunde vi jämföra och välja och vraka mellan olika städföretag. Vi kunde matcha de olika priserna och se vilket som passade oss bäst. Till slut föll valet på Städfirma Malmö, vilket vi är supernöjda med!

För oss är det så himla viktigt att hålla utställningen ren och fräsch. Vi vill ju ge våra besökare högsta möjliga kvalitet när man besöker oss, därför bör vi ha städning minst 1 gång per vecka där vi grovstädar och gör det riktigt fräscht för våra framtida besökare under veckan.

Städning är för oss en investering och det spar oss massa värdefull tid där vi kan leja ut uppdraget och låta proffs sköta städningen från punkt a till b.

Vi kommer definitivt rekommendera vårt städföretag till vänner och familj. Idag kan man ju ha både hemstädning och företagsstädning, kan väl inte bli bättre?

Tack för att ni återkommer och läser vår blogg. För oss är det viktigt att lyfta lokala samarbetspartners och kompanjoner i vår blogg. Det ger lite mervärde för alla oss egna företagare!

Vi hörs snart igen,


Malmö 1692

Leave a Reply

Blog Home