Ny sponsor som fixar din pool

Posted by admin - mars 15th, 2023

Vår utställning jobbar ständigt på att få in fler sponsorer och nu är vi väldigt glada över att Poolkemisten har valt att sponsra vår förening som jobbar så hårt för att visa upp Malmö från dess medeltida sida. Poolkemisten är ett företag som jobbar med pooler Malmö så om du har planer på att anlägga en pool så ska du givetvis höra av dig till Poolkemisten för att få proffsig service till ett bra pris!

Här kommer en lite utförligare presentation av vår nya sponsor:

Poolkemisten är ett företag som erbjuder både stora och små pooler som passar alla typer av trädgårdar. Hos Poolkemisten hittar du pooler av många olika storlekar och material. De erbjuder pooler gjorda av glasfiber och av thermoblock, för att ta två exempel.

När du beställer en pool hos Poolkemisten kan du också välja vilken form du vill att poolen ska ha. Poolkemisten erbjuder pooler som är runda, fyrkantiga, ovala samt formade som oktagoner. Det går att beställa en pool som placeras ovan mark men Poolkemisten erbjuder också pooler som är nedgrävda.

Om du vill bygga poolen själv går det bra att köpa material hos Poolkemisten men det går också bra att köpa en färdig lösning från dem. Om man gör det får man bland annat tillgång till färdiga mått samtidigt som Poolkemisten förser kunden med allt material och alla tillbehör som denne kan tänkas behöva.

Att köpa en pool i Malmö är något som passar väldigt bra eftersom vi i Skåne har Sveriges mildaste och bästa klimat om vi får säga det själva! Ett bra tips när man bygger pool i Malmö är att installera en värmepump för att säkerställa att poolen hålls varm och skön oavsett om det är kallt och regnigt ute eller om solen skiner. Genom att köpa med en värmepump från Poolkemisten så kan man förlänga säsongen med ett par månader. Ett annat bra tips är att köpa med ett pooltak för att spara på värmekostnaderna!

Leave a Reply

Blog Home