Konferens i Orsa – en frisk fläkt av inspiration

Posted by admin - oktober 19th, 2023

Hej kära följare och entusiaster av Malmö1692!

Vi är glada att meddela att vi nyligen deltog i en konferens i den vackra staden Orsa. Bortom det inspirerande landskapet och den rika kulturen, var vårt besök i Orsa en möjlighet att lära oss, nätverka och framför allt ta med oss några värdefulla insikter tillbaka till Malmö.

Under konferensen hade vi möjlighet att diskutera vårt arbete, dela våra framgångshistorier och framför allt ta del av andra branschexperter och deras erfarenheter. Vi träffade också flera tjänsteleverantörer som erbjuder unika lösningar som kan förbättra vår utställning.

Ett av dessa möten var med ett företag som specialiserat sig på ventilation – något som är av yttersta vikt för att skapa en bekväm och hälsosam miljö för våra besökare. Att ha rätt ventilation är inte bara viktigt för att reglera temperaturen utan även för att säkerställa en frisk luftkvalitet, något som kan förhöja upplevelsen för våra gäster. För er som är intresserade av detta ämne, särskilt om ni är baserade i Orsa eller närliggande områden, rekommenderar vi att ni tar en titt på Ventilation Orsa. Deras expertis och professionella tillvägagångssätt imponerade verkligen på oss, och vi överväger att samarbeta med dem i framtiden.

Förutom att fokusera på förbättringar för Malmö1692, gav konferensen oss också tid att reflektera över vårt arbete och hur vi bäst kan bevara och presentera historien. Det var otroligt givande att kunna utbyta tankar och idéer med andra likasinnade individer och organisationer.

Att återvända till Malmö med ny kunskap och insikter har varit uppfriskande. Vi är spända på att införa några av de förändringar och förbättringar vi har lärt oss och hoppas att ni kommer att njuta av dem när ni besöker vår utställning nästa gång.

Stort tack till alla som organiserade konferensen i Orsa och till alla fantastiska människor vi mötte. Vi ser fram emot nästa tillfälle att lära oss, växa och förbättra Malmö1692 för alla våra besökare.

Leave a Reply

Blog Home